Ovo je Mrkelin plan za januarski prelazni rok!

Autor: Mediji

Sport

22.01.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da će dolasci novih fudbalera isključivo zavisiti od odlazaka i da se očekuje da neko napusti klub.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

- Dolazak novih igrača isključivo zavisi od odlazaka. Ima razgovora, naročito za Kanjasa. U pitanju su klubovi iz Turske i Rusije - rekao je Mrkela novinarima.

Zvezda je u zimskom prelaznom roku dovela Sekua Sanogoa, iako je prethodno rečeno da neće biti pojačanja.

Mrkela je naveo da se stvari u fudbalu menjaju.

- Fudbal je živa stvar, stvari se menjaju. Želja Dejana Stankovića je bila da ima pojačanje tipa Sanogoa na toj poziciji. Reagovali smo u skladu sa željom trenera - rekao je Mrkela.

Dodao je da je Sanogo profil igrača koji je dugo tražen.

- Sanogo je profil igrača kakav smo dugo tražili. Očekujem da od njega dobijemo snagu, dobru skok igru, agresivnost i mirnoću u igri. Nadam se da će se brzo adaptirati i spremiti pošto kasni sa pripremama i da će ostvariti zapažene partije u Zvezdi - naveo je Mrkela.

Mrkela je istakao da Zvezda ostaje pri stavu da će forsirati mlade igrače.

- Odlazak na Kipar je pokazao jasno opredeljenje kada su mladi igrači u pitanju. Imaćemo pet mladih igrača i u Antaliji. Opredeljenje ostaje od pre mesec, mesec i po dana - kazao je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading