Mrkela potvrdio situaciju oko Van la Pare: Nedisciplina i nezalaganje se ne opraštaju, stavljen je na transfer listu!

Autor:

Sport

22.01.2020

09:39 >> 09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radživ van la Para je završio svoju epizodu u redovima Crvene zvezde! Holandski krilni fudbaler napustiće redove prvaka Srbije i učesnika grupne faze Lige šampiona zbog nekorektnog ponašanja na pripremama na Pafosu. Konačnu odluku doneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković nakon razgovora sa sportskim direktorom kluba Mitrom Mrkelom.

RepublikaFoto: Starsport
Radživ van la Para

- Po povratku ekipe sa prvog dela priprema razgovarao sam sa Dejanom Stankovićem o Radživu van la Pari. On je dobio priliku da radi i da se nametne tokom priprema na Kipru, a na sve je odgovorio nedisciplinom i nezalaganjem. Takav stav Crvena zvezda nema nameru da toleriše i zbog toga neće putovati sa ekipom na pripreme u Antaliju. Biće mu obezbeđen trener sa kojim će raditi samostalno, a stavljen je na transfer listu kako bi već ove zime promenio sredinu - istakao je sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Momak rođen pre 28 godina u Roterdamu je u crveno-belom dresu odigrao jedanaest utakmica u svim takmičenjima, postigao je jedan gol i upisao dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading