(VIDEO) EMOTIVNO! Legendarni golman Italije rasplakao Mihu: Ti si čovek sa velikim Č!

Autor:

Sport

20.01.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović, trener Bolonje i legendarni srpski fudbaler, prolazi kroz najteži period u životu, mesecima se bori protiv opake bolesti, jer mu je leukemija dijagnostikovana prošlog leta.

RepublikaFoto: youtube.com/Bologna Fc 1909
Siniša Mihajlović

Podršku dobija sa svih strana, ali poruka njegovog prijatelja Valtera Zenge posebno ga je dirnula. Gostujući na jednoj italijanskoj televiziji, Siniši je pušten video-klip od legendarnog golmana.

- Ćao, Siniša, gde si, brate, kako si? Veliki čoveče! Sećam se dok smo bili u Sampdoriji, nismo se razdvajali. I stalno smo težili istom cilju, da budemo najbolji u svemu - rekao je Zenga i u dahu nastavio:

- Ti si me naučio svemu. Da nikada ne odustajem, da uvek budem svoj i uvek glava gore. Kakva god da je situacija u životu. Ti si mi dokazao da si čovek sa velikim Č. I ja nikada nisam ni sumnjao u sve to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SINISA ❤️?

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on Jan 18, 2020 at 11:57am PST

- Šaljem ti veliki zagrljaj odavde iz Milana i... samo jako - poručio je legendarni fudbaler i za kraj na srpskom dodao:

- Brate! Veliki igraču!

Ove poslednje reči Sinišu su pogodile pravo u srce. Miha je pokušao da zadrži suze, ali emocije su prevladale i zaplakao je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading