Natho u Partizanu do kraja karijere?

Autor:

Sport

19.01.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bibras Natho je za samo par meseci ušao u srca svih navijača Partizana, koji bi rado voleli da ga vide što duže u crno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

On je za Novosti otkrio da bi u Partizanu hteo da ostane još dugo, čak i nakon što mu istekne trogodišnji ugovor koji trenutno ima sa srpskim velikanom.

- U fudbalu se nikad ne zna, jedna ponuda može sve kompletno da promeni, ali po onome kako se sada osećam iskreno želim i planiram da dugo ostanem u Partizanu. Pritom ne mislim samo dok traje postojeći trogodišnji ugovor nego i kasnije - rekao je Natho.

Kapiten reprezentacije Izraela je ocenio da su šanse njegove selekcije protiv Srbije "pola pola" ukoliko se sastane sa Srbijom u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo koji je na programu od 26. do 31. marta. Podsećamo, u polufinalu Izraelci se sastaju sa Škotima, dok "Orlovi" gostuju u Oslu Norvežanima.

Natho je u jesenjoj sezoni odigrao 21 utakmicu u crno-belom dresu, a upisao je šest golova i sedam asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading