Srbin utišao Napulj: Vlahović ušao sa klupe, pa pokazao klasu!

Autor:

Sport

18.01.2020

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fiorentine su rezultatom 2:0 pobedili Napoli na San Paolu u 20. kolu italijanske Serije A, uz sjajan pogodak srpskog fudbalera Dušana Vlahovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Do prvog gola se nije dugo čekalo, pošto je Federiko Kijeza već u 26. minutu utakmice postigao pogodak na asistenciju Marka Benasija.

Obe ekipe su pokušavale da dođu do gola, ali se mreže više nisu tresle i ljubičasti su sa golom prednosti otišli u svlačionice na takozvani veliki odmor.

Već na startu drugog poluvremena, Diego Deme je morao da zameni povređenog Alana, a ubrzo potom Fiorentina pravi ključnu izmenu kada Patrik Kutrone izlazi, a menja ga Dušan Vlahović.

Samo osam minuta po ulasku u igru je nekadašnji napadač Partizana postigao i drugi gol za Fiorentinu, odnosno gol kojim je "Viola" upisala sva tri boda na San Paolu.

Napoliju ne ide baš najbolje ni sa Gatuzom na klupi, kao što nije išlo ni sa Anćelotijem i nalaze se na deobi 11. mesta sa Fiorentinom sa 24 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading