Robijeva blamaža na debiju!

Autor:

Sport

18.01.2020

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojučerašnji selektor BiH Robert Prosinečki prvi put je sedeo u svom drugom mandatu na klupi posrnulog Kajzerija u prvenstvu Turske i njegovi fudbaleri su pretpeli poraz od 5:1 na gostovanju Alanjasporu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Prosinečki

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, kasnije i trener crveno-belih, preuzeo je nedavno kormilo Kajzerispora i uspešno vodio svoj tim u Kupu Turske protiv favorizovanog Fenerbahčea (0:0), ali je zato pretpeo ubedljiv poraz u prvom meču u Superligi Turske. Prethodno je taj klub vodio od 2012. do 2013. godine.

Alanja je slavila sa 5:1, a tako ubedljivom porazu je sigurno kumovala i činjenica da je tim hrvatskog trenera čitavo drugo poluvreme imao igrača manje pošto je u finišu prvih 45 minuta isključen Zoran Kvržić. Reprezentativcu BiH je prvo pokazan žuti karton, ali mu je posle konsultovanja VAR dosuđen crveni karton.

Strelci su bili Jorgos Cavelas u 38, Anastasios Bakasetas u 59, Papis Dempa u 62. i Žunior Fernandes u 84. i drugom minutu nadoknade za Alanjaspor, a Pedro Enrike u 87. minutu za Kajzerispor. 

Ceo meč za ekipu Roberta Prosinečkog odigrali su Muris Mešanović i Mario Šitum. Kajzerispor je poslednji na tabeli Superlige Turske sa samo 10 osvojenih bodova iz 18 utakmica.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Broj Jedan

18.01.2020 18:48

Nije mu ovo debi. U utorak je debitovao u Kupu Turske protiv Fenerbahčea. Odigrali su 0:0.