Jović zablistao i rastužio Gudelja, Real Madrid se namučio sa Seviljom!

Autor:

Sport

18.01.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Sevilju na svom stadionu rezultatom 2:1, a strelac oba gola bio je Kazemiro, a kod prvog gola asistent je bio srpski napadač Luka Jović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović i Kazemiro

Luka Jović je za Real Madrid igrao u prvoj postavi, dok je Nemanja Gudelj startovao za Sevilju i njih dvojica su igrali vrlo dobro za svoje ekipe.

Gudelj je učestvovao u akciji kod prekida posle koje je Sevilja stigla do vođstva, ali je zbog prekršaja posle VAR konsultacija njen gol poništen i ostalo je 0:0.

Tim rezultatom se na poluvreme i otišlo, da bismo već startom drugog poluvremena videli i prvi gol, koji nije bio poništen.

Srpski napadač Luka Jović je petom pronašao Kazemira koji je zatresao mrežu, a taj gol možete videti OVDE.

Sevilja je došla do izjednačenja veoma brzo, a strelac je bio de Jong i Sevilja je pokazala i na ovom susretu da je izuzetno nezgodan protivnik kada dolazi u goste.

Ipak je Real Madrid tim koji napada šampionsku titulu i Lukas Vaskes je lepo pronašao Kazemira koji je po drugi put zatresao mrežu Sevilje i doneo prednost Realu od 2:1.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading