Matić: Imponuje mi interesovanje Miloševića, sve je na upravama!

Autor:

Sport

18.01.2020

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač Bojan Matić mogao bi uskoro da postane novi fudbaler Partizana, pošto beogradski klub ima interesovanja za njega.

RepublikaFoto: Starsport
Prava transfer saga u našem fudbalu

On je u prvom delu sezone postigao devet golova, a Savo Milošević je javno istakao da ga želi u svojoj ekipi. Sam Matić je sada naglasio da mu prijaju takve reči.

– Sigurno je da mi imponuje to što Milošević i Partizan pokazuju zainteresovanost da pređem u njihove redove. Kao što sam to rekao i letos kada je ista priča bila u opticaju, ne opterećujem se time, fokusiran sam isključivo na Vojvodinu i zadatke koje imam u njoj, a na upravama dva kluba je da se eventualno dogovore o mojoj eventualnoj promeni sredine. Imam ugovor s Vošom do jula 2021. godine i sada mi je prioritet da se što bolje spremim i na proleće pružim maksimum, odnosno da doprinesem onom što svi zajedno želimo, a to je plasman u evropsku konkurenciju, izjavio je Matić, a preneo „Dnevnik“.

 Vojvodina ove sezone cilja Evropu i sigurno je da neće pustiti Matića bez dovoljnog obeštećenja i pre nego što pronađu adekvatnu zamenu za njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading