Filip Stevanović "u panici" posle ponude Nice!

Autor:

Sport

17.01.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović suočava se sa prvom ozbiljnom ponudom u karijeri pošto je pre nekoliko dana Nica "bacila udicu".

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Interesantno je da je mladi krilni fudbaler za ponudu saznao u liftu hotela na pripremama u Beleku, a da se prvo obratio iskusnom defanzivcu Bojanu Ostojiću, koji interesantno nikada nije nastupao u inostranstvu.

- Čim je i sam saznao za ponudu pitao me je u liftu za savet. Mislim da je mlad igrač koji treba još da igra u Partizanu i da radi na sebi, a upravo Partizan je idealno mesto za to. Razumem i potrebu za novcem jer u današnje vreme se sve vrti oko novca, pa bih ga razumeo i ukoliko bi želeo da ode. Uporedio bih ga sa Lazarom Ćirkovićem koji je svojevremeno imao ponudu od tri miliona, Partizan je odlučio da ga zadrži neko vreme, a onda je bilo daj šta daš. Tako da teško je predvideti i ne bih voleo da sam na mestu Fiće Stevanovića trenutno, jer nije mu lako - otkriva iskusni defanzivac u intervju za "Hot Sport".

Ostojić je potom objasnio kako vidi Stevanovića u Nici.

- Mislim da je to odličan klub za mlade igrače i mislim da bi se odlično snašao. Pavlović bi mu bio blizu, verujem da bi se družili i dalje kao i ovde. Oni su sjajni momci koje ovi milioni nisu poremetili i pomerili sa zemlje i drago mi je da je tako - rekao je Ostojić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading