(VIDEO) "Tobdžije" lako upucale "Galebove" iz Brajtona

Sport

01.10.2017

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala su bez većih problema slavili u meču sedmog kola protiv novajlije u ligi Brajtona rezultatom 2:0. Golovi Monreala i Ivobija bili dovoljni za novi trijumf "tobdžija".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsenal bez po muke do tri boda

Monreal je već u 16. minutu nakon nekoliko rikošeta u kaznenom prostoru Brajtona uspeo najzad da pogodi mrežu i dovede tim Arsena Vengera u prednost.

Pošto su u ranoj fazi meča igrači Arsenala došli do vođstva mogli su mnogo opuštenije da igraju, ali na njihovu nesreću nisu postigli gol do odlaska na pauzu.

Već u 56. minutu Ivobi postavlja konačnih 2:0 rutinskom realizacijom. Dok raj susreta su čak i gosti imali nekoliko solidnih pokušaja da ugroze gol Petera Čeha, ali im se nije dalo da ovaj susret odvedu u zanimljiviju završnicu.

Arsenal je trenutno na deobi četvrtog mesta sa Čelsijem uz 13 osvojenih bodova, dok je Brajton na 14. mestu za sedam bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading