Brutalna tuča na utakmici kadeta: GLEDAOCI NAPADALI DECU U SLAVONSKOM BRODU, NEKOLIKO POVREĐENIH!

Autor: pozega.eu

Sport

01.10.2017

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska kadetska utakmica u Slavonskom Brodu, na kojoj su nastupile ekipe NK Željezničara Slavonski Brod i NK Slavije Pleternica završena je, može se reći, nasiljem nad decom, napadom nekih koji se ne mogu nazvati ljudima – piše "požega.eu".

RepublikaFoto: Ilustracija
Mučne scene posle fudbalske utakmice kadeta

Prema dostupnim informacijama jedno dete je zadobilo potres mozga što znači teške telesne povrede nakon divljanja gledalaca.

Za sada se povodom tog slučaja oglasila na svom "Fejsbuk" profilu gradonačelnica Pleternika Antonija Jozić čiji status vam prenosimo:

"Najoštrije osuđujem nasilje koje se danas dogodilo na kadetskoj utakmici u Slavonskom Brodu. Utakmicu su igrali kadeti NK Slavija i NK Željezničar kad su pred kraj utakmice brutalno napadnuti igrači NK Slavije (deca!!) od kojih su dvojica završila na hitnoj i prema informaciji koju imam jedno dete ima potres mozga.

Neverojatno je da na teren “ulete navijači” i brutalno napadnu decu koja igraju i brane boje svog kluba. Dokle smo kao društvo došli da su odrasli u stanju napasti dete? Ko će za ovo odgovarati? Zahtevam da institucije odrade svoj posao i da se ovakav događaj, kakav nikad nije zabeležen u 90-godišnjoj istoriji našeg kluba (a pitanje je je li ikad igde), VIŠE NIKAD NE DOGODI!", navodi se u saopštenju Antonije Jozić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading