Milojevićev sin uhapšen zbog trgovine drogom!

Autor:

Sport

17.01.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Partizana Gorana Milojevića uhapšen je u Španiji.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Milojević

Španska policija je bratanca doskorašnjeg trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića uhvatila tokom pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a uhapšeno je najmanje osam osoba.

Goran Milojević se posle igračke penzije nastanio u Majorki, a kako prenosi Mallorcaconfidencial.com, njegov sin Stefan je uhapšen zbog sumnje da je umešan u trgovinu drogom na ključnim mestima za noćne izlaske u ovom turističkom mestu.

Njegov otac je od 1982. do 1988. igrao za Crvenu zvezdu, a potom je prešao u Partizan. Karijeru je završio u Španiji, a njegov sin Stefan je takođe igrao fudbal i to za Teleoptik, Bežaniju, Košice i BSK Borču. Karijeru je završio 2015. godine u ekipi Zlate Moravice.

- Lider i predsednik bajkerskog kluba je prethodno bio pod istragom zbog marihuane. Na svojim društvenim mrežama, Stefan Milojević je pokazivao interesovanje za borilačke veštine, sve druge članove organizacije zvao je braćom. Grupa je izabrala pre dve godine Majorku kao lokaciju za razvoj, posle čega je širila aktivnost na Madrid, Barselonu, Đironu, Taragonu i Tenerife - navode španski portali.

Policijski izvori su otkrili i da se planirala Valensija kao novo žarište, ali i da "United Tribuns Nomads" imaju podršku grupa iz Nemačke, Austrije, BiH, Bugarske, Danske, Francuske, Italije, Švajcarske, Tajlanda i iz Turske, gde su mnogi članovi u tesnim vezama zbog organizovanog kriminala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading