Revolucija u Rusiji: "Baćuške" preuzimaju radikalan potez za poboljšanje kvaliteta lige!

Autor:

Sport

16.01.2020

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi su rekli svoje i izglasali – promene. Premijer liga Rusije proširiće se uskoro na 18 klubova, jer je tako izglasano na današnjoj skupštini Ruske Premijer lige (RPL). Vest o glasanju podelio je predsednik lige Sergej Prjadkin, koji je otkrio da su glasovi odlučili da se liga proširi za još dva mesta, a bili su protiv uvođenja plej-ofa i plej-auta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ruski navijači

Jedina je „kvaka“ što se ne zna kada će ta promena da zaživi. Prjadkin je saopštio da će se o tome naknadno odlučivati, što znači da neće moći ni naredne jeseni.

Po informacijama ruskih medija, veliki klubovi su insistirali na proširenju lige, jer smatraju da će se time povećati i njihovi prihodi od sponzorstva, tv prava, prodaje ulaznica...

A, da će i više utakmica pomoći igračima da se bolje razviju, jer će imati više mečeva u nogama za dokazivanje.

Odluka, ipak, nije doneta jednoglasno, bilo je i onih koji smatraju da će proširenje lige razvodniti kvalitet, ali su ostali u manjini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading