(VIDEO) BOMBA na Marakani: Crveno-beli žele iskusnog vezistu koji je bio preskup za Partizan!

Autor:

Sport

16.01.2020

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su na prozivci istakli da dolazaka ove zime najverovatnije neće biti, čelnici Crvene zvezde trenutno su u ozbiljnim pregovorima oko dovođenja defanzivnog veziste već u januaru!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Seku Sanogo (desno) u dresu Jang Bojsa

Kako prenosi Telegraf u pitanju je Seku Sanogo, nekadašnji fudbaler Lozane, Tuna i Jang Bojsa, koji trenutno nastupa za Al Itihad.

Iako na Transfermarktu piše da je slobodan igrač, Sanogo je još vezan za klub za koji nastupa i srpski napadač Aleksandar Prijović. Upravo se desno od njega (broj 35) na slici ispod Sanogo nalazi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bravo ??????????????#Tiger??

A post shared by Sanogo Sekou Junior (@sanogo_sekou_junior) on Apr 27, 2019 at 2:27pm PDT

Sanogo je bio interesantan i Partizanu koji je planirao da ga dovede ukoliko Aleksandar Šćekić napusti klub. Međutim, crno-beli su zbog prevelike cene odustali od potencijalnog transfera.

Skup je vezista iz Obale Slonovače i Zvezdi koja trenutno pokušava da dogovori pozajmicu iskusnog 30-godišnjeg Sanoga koji bez problema može da pokrije i pozicije centralnog i ofanzivnog veziste. Nešto slično kao što to Natho radi u Partizanu.

Osim eventualnog transfera, najveći problem za Zvezdu i Partizan je plata koju Sanogo ima u Saudijskoj Arabiji i koju večiti ni u ludilu ne mogu da isprate.

Podsetimo, on je u Džedu stigao za sumu od pet miliona koliko je Al Itihad platio Jang Bojsu u januaru prošle godine.

Pomenimo i to da je za Sanogov potpis zainteresovana i  turska Malatija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading