Šok u Bavarskoj: Nojer ide iz Bajerna!

Autor:

Sport

16.01.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuel Nojer je u Bajern iz Minhena došao u leto 2011. godine iz Šalkea za 30 miliona evra. Kako stvari trenutno stoje ovo će u biti poslednja sezona u redovima „bavaraca“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ne želi konkurenciju!

Naime, kako prenose nemački mediji, Nubel, koji će takođe od leta doći iz Šalkea u Bajern bi po ideji Hasana Salihamidžića mogao da brani na manje važnim utakmicama.

Nojer bi se tada odmarao, predlog je sportskog direktora nemačkog giganta.

Ipak, takav plan Salihamidžića nije naišao na odobravanje kod Nojera, koji smatra da mu odmor ne treba i da je spreman da brani na svakom meču za svoj klub.

„Frans fudbal“ prenosi da je Juventus odmah nakon ovog sukoba kontaktirao Nojera i ponudio mu da od leta postane golman aktuelnog osmostrukog uzastopnog prvaka Italije.

Očigledno da Salihamidžić i Nojer ne mogu da pronađu zajednički jezik pa je selidba u Seriju A na kraju sezone i više nego izvesna.

Nojer je za Bajern iz Minhena do sada branio na 362 utakmice, mrežu „bavaraca“ je na 184 meča uspeo da sačuva netaknutu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading