Nejmar igra na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

16.01.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je kapiten seniorske reprezentacije Brazila, predvodio je svoj nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a sada želi da ide na Olimpijske igre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zna se koji mu je najdraži dres

Problematični napadač PSŽ-a Nejmar je opet istakao želju da nastupi za svoj nacionalni tim na Olimpijskim igrama. Ali to nije sve jer on želi da igra i Kopa Ameriku.

Šampionat Južne Amerike biće igran od 12. juna do 12. jula u Kolumbiji i Argentini. Olimpijski turnir trajaće od 22. jula do 8. avgusta.

- U formi sam. Imam snage i veliku želju da igram i na Kopa Amerika i na olimpijskom turniru – rekao je Nejmar u intervjuu za brazilske medije.

On je 2016. godine imao plan da na isti način provede leto. Ipak, na kraju se Barselona isprečila tome i igrao je samo na OI, gde je Brazil osvojio turnir.

- Želeo sam i 2016. da igram i na šampionatu Južne Amerike i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali mi Barselona nije dozvolila. Propustio sam olimpijski turnir. Nadam se da će u Pari sen Žermenu drugačije gledati na moju želju. Biće teško dobiti dozvolu kluba, ali ja se nadam – rekao je Nejmar.

Nejmar je i na prošlim OI igrao kao jedan od tri igrača starija od 23 godine, tako da bi i sada tako ušao u tim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading