Milojević pred Napredak: HOĆEMO POBEDU PRED PAUZU

Autor:

Sport

01.10.2017

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević poslednji put se osvrnuo na pobedu njegovog tima u Kelnu, ali i najavio meč u Kruševcu protiv Napretka, koji će biti jedan od najtežih za crveno-bele u ovogodišnjoj Super ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević Reprezentativna pauza će nam dobro doći

Meč u Kruševcu je poslednji za lidera prvenstva, pošto sledi dvonedeljna pauza za okupljanje nacionalnih reprezentacija pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- Okrećemo se Superligi, igramo sa Napretkom koji je u vrhu našeg fudbala. I igrački i organizaciono. Igraju pred svojom publikom na jednom od lepših stadiona kod nas. Kruševljani vole i bodre Napredak i nadam se jednom pravom fudbalskom spektaklu. Što se nas tiče, videćemo posle treninga koji će igrači krenuti na put. Bez obzira na sve spremni smo za jednu dobru utakmicu u Kruševcu - istakao je Milojević.

Trener Crvene zvezde je izjavio da postoji određen zamor kod dela fudbalera, pošto su se mnogi od standardnih igrača crveno-belih prilično istrošili na utakmici Lige Evrope protiv Kelna.

- U svakom slučaju, bitno mi je zdravlje mojih igrača, puno utakmica je pred nama. Ono što je povoljno jesu te pauze gde ćemo pokušati da se dobro odmorimo. Očekuje nas nastavak paklenog ritma. Imamo dobru komunikaciju sa igračima, ipak je to njihov organizam i oni to najbolje znaju. Neki mogu da igraju i preko praga bola, ali neki ne. U kontaktu sam sa medicinskim timom i postupaću prema njihovim sugestijama - najavio je određene izmene u timu za meč sa Napretkom trener Crvene zvezde.

Milojević nije želeo preterano ni da komentariše podatak da je Damjan Le Talek izabran u najbolji tim drugog kola Lige Evrope.

- Ja nikada ne mogu da gledam pojedinačno, fudbal je kolektivan sport i iz jedne takve igre dođe do toga da neki pojedinci odrade veći deo posla od nekih drugih. Zadovoljan sam kako ovaj tim radi, takve stvari nam gode jer je to potvrda našeg rada, ali to je ipak samo informacija koja obavezuje da budemo još bolji i nastavimo da dižemo lestvicu - podvukao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading