MORATA PRIZNAO: Žena je htela da me izbaci iz kuće kada sam promašio penal

Autor:

Sport

30.09.2017

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Alvaro Morata priznao je da ga je supruga Alis Kampelo umalo izbacila iz kuće pošto je promašio penal na utakmici protiv Arsenala za trofej Komjuniti šild.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španac će drugi put morati da pazi šta radi

Morata je u letnjem prelaznom roku stigao u Čelsi iz madridskog Reala, a već na startu sezone imao je peh. Čelsi i Arsenal su se borili za trofej Komjuniti šild, a pošto je utakmica završena 1:1 pristupilo se izvođenju penala. Arsenal je slavio sa 4:1, a Morata je promašio jedan od penala za "plavce".

- Nisam se stvarno osećao dobro posle tog promašaja. Bilo mi je stvarno teško, bio sam nikakav i nervirao sam suprugu koja me zamalo izbacila iz kuće - priznao je Morata i dodao:

 - Međutim, shvatio sam da na kraju dana moraš biti jak. Bili smo dobri i to je najvažnije. Trenutno smo dobri, pred nama su neke ključne utakmice, a glavni cilj ove sezone je Liga šampiona.

Španac je ove sezone postigao sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading