Novi trener Barse: Juče sam šetao pored krava, danas vodim najbolji klub na svetu!

Autor:

Sport

14.01.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Barselone Kike Setjen na predstavljanju je rekao kako ni u najluđim snovima nije mogao da pomisli da će voditi jedan od najboljih klubova sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

Setjen je u ponedeljak zvanično imenovan za novog trenera katalonskog kluba, pošto je Ernesto Valverde dobio otkaz.

- Želim da se zahvalim upravi koja mi je pružila šansu. Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću da budem trener Barselone. Uzbuđen sam zbog izazova koji me čeka. Juče sam šetao kući pored krava, sada sam u Barseloni, vodiću najbolje igrače sveta- rekao je 61-godišnji stručnjak.

Setjen je ugovor potpisao do 30. juna 2022. godine.

- Moja želja je da osvojimo sve što možemo. U ovom klubu i ne može drugačije. Najbolji način da pobeđujemo je da igramo dobar fudbal. To se ne dešava uvek, ali moramo da se trudimo. Takođe, želim da zahvalim Valverdeu koji je klub doveo do prvog mesta u prvenstvu- rekao je iskusni trener.

Pitali su novinari novog trenera i šta misli o Lionelu Mesiju.

 

- Uživao sam gledajući ga godinama. To što ću imati priliku da radim sa najboljim fudbalerom sveta je posebno. Siguran sam da ćemo imati dobar odnos, jer sam ja iskren i direktan- Svako mora da ima svoje mesto- rekao je Setjen.

On se već upoznao sa igračima.

- Pratiću i šta se dešava u akademiji, jer volim da dajem šansu mladim igračima- rekao je Setjen.

Debi na klupi Barselone Setjen će imati u nedelju od 21 čas, kada šampion Španije na stadionu "Kamp Nou" dočekuje Granadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading