"Hvala Bogu što Rajković nije došao!"

Autor:

Sport

13.01.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer saga Slobodana Rajkovića se nastavlja! Novom treneru Peruđe Serseu Kosmiju je laknulo zbog toga što se Rajković odlučio da ne prihvati finansijske uslove tog italijanskog kluba jer bi bivši fudbaler OFK Beograda, Čelsija, PSV i Palerma bio "štetan" po ostatak ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Rajković

- Mogu slobodno da kažem da smo imali sreće što Rajković nije došao. Nije bio srećan ponudom i samo bi štetio ekipi. Peruđa nije turistička agencija. Svako ko želi da nosi dres Peruđe mora da shvati da je to velika čast. Ovaj klub treba da predstavlja priliku za igrače, a ne da bude obrnuto- oštro je prokomentarisao Kosmi po preuzimanju zvanične funkcije i dodao:

- Iskreno mislim da neki igrači nemaju mentalitet i karakter da se bore za plasman u Seriju A. Mislim da bi to bio slučaj i s Rajkovićem da je došao. On jednostavno nije bio ubeđen u ovu priču od početka i mi smo srećni što se ovako završilo- rekao je trener Peruđe.

Podsetimo, pošto je otpala mogućnost transfera u Ufu, Rajković je sada ponovo najbliži Partizanu. Kako se može čuti, između Partizana i Rajkovića postoji raskorak od 200.000 evra u plati, odnosno Parni valjak je prvobitno nudio 300.000, dok je iskusni štoper tražio 500.000 evra.

Slobodan Rajković je bez kluba od letos, kada mu je istekao trogodišnji angažman u Palermu. Imao je poziv Partizana, sa kojim je trenirao poslednjih meseci, ali je već dva puta odbio da potpiše ugovor. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading