Navijači nisu oduševljeni: Barsa ima novog trenera!

Autor:

Sport

13.01.2020

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda sa Nou Kampa, ali španski mediji bruje da je sve gotovo i da je Kike Setjen je novi trener Barselone i koliko sutra preuzeće dužnost od Ernesta Valverdea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

I u poslednja 24 časa se brujalo da je Setjen jedan od trojice kandidata za novog trenera španskog prvaka.

Kike Setjen će biti novi trener, jer je tokom dana Ernestu Valverdeu rečeno da je smenjen zbog nedovoljno dobrih rezultata, a Setjenov agent stigao u trening kamp Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

 Kike Setjen je do sada vodio male klubove kakvi su Santander, Poli Ehido, Logronjes, Las Palmas, a najveći domet mu je Betis, kojeg je trenirao do minulog leta. Za dve sezone koliko je trenirao zeleno-bele ostvario je bilans od 40 pobeda, 21 remija i 33 poraza, kao stručnjak nema nijedan osvojen trofej. Ako je suditi po prvim reakcijama, navijači nisu oduševljeni.

Kao kandidati za trenera Barselone pominjali su se minulih dana i Ćavi, Ronald Kuman, Maurisio Poketino... Moraće, izgleda, da sačekaju neku narednu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading