(VIDEO) Bjankoneri pokorili večni grad: Ronaldo i Demiral vratili Juventus na lidersku poziciju u Italiji!

Autor:

Sport

12.01.2020

21:52 >> 21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi 19. kola italijanske Serije A odigran je večeras na rimskom Olimpiku, gde je Juventus savladao domaću Romu sa 2:1 i vratio se na prvo mesto na tabeli, iskoristivši tako jučerašnji kiks Intera koji je na svom terenu remizirao sa Atalantom (1:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ponovo na vrhu ... Kristijano Ronaldo i Miralem Pjanić

Juve je furiozno započeo ovaj meč i već u drugom minutu aktuelni šampion je poveo. Slobodan udarac iskosa sa leve strane izveo je Dibala, njegov centaršut je odlično ispratio Demiral, koji sa ivice peterca desnom nogom šalje loptu u mrežu - 0:1.

Samo osam minuta kasnije, gosti su duplirali prednost.

 

 

Sve se dogodilo posle velikog nesporazuma golmana Lopeza i Veretua, koji je u pokušaju da popravi što se popraviti može, oborio Dibalu u kaznenom prostoru i za sudiju nije bilo dileme - jedanaesterac za Juventus.

Precizno ga je izveo Kristijano Ronaldo i Juve je poveo sa 2:0.

 

 

Imao je Ronaldo i još jednu odličnu priliku pred kraj poluvremena, ali nije uspeo da je iskoristi, a na odgovor Rimljana se čekalo sve do sredine drugog poluvremena.

Još jedan jedanaesterac, ovoga puta je Aleks Sandro igrao rukom u kaznenom prostoru Juventusa, a posle konsultacije sa VAR-om, sudiuja Marko Gvida je pokazao na belu tačku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Juventusa

Peroti je preuzeo odgovornost, pogodio mrežu i vratio rezultatsku neizvesnost - 2:1.

Desetak minuta kasnije, nova prilika za Ronaldam, kada je zamalo bio neprecizan, a u 79. minutu Iguain je zatresao mrežu, ali taj njegov gol nije priznat zbog ofsajda.

Roma je mogla do izjednačenja u 81. minutu, kada je naš reprezentativac Aleksandar Kolarov bio u prilici, ali Ščešnji je izašao kao pobednik.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading