(VIDEO) Serhio Aguero ispisao nove stranice u istoriji Premijer lige!

Autor:

Sport

12.01.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo, do kraja profesionalne karijere Serhio Aguero će pamtiti večerašnje gostovanje Aston Vili. Sjajni argentinski napadač postigao je dva gola za 57 minuta i ušao u istoriju Premijer lige. On je na taj način postigao 176 pogodak u engleskoj eliti i i prestigao Tjerija Anrija na večnoj listi najboljih strelaca rođenih van Ostrva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
REKORD!

Do sada je prvi na listi bio legendarni as Arsenala, koji je u dresu kluba iz Londona postigao 175 pogodaka. Međutim, njegove visoke standarde uspeo je da pomeri Serhio Aguero.

Od 2011. godine Aguero je prisutan u Engleskoj, i to samo u dresu Sitija. Davao je golove vredne titule, a večeras je radio na individualnim priznanjima.

Prvi gol u Birmingemu Aguero je postigao u 28. minutu. I to na asistenciju De Brujnea. Već tada se znalo da će Siti zabeležiti ubedljivu pobedu, ali je Aguero imao motiv da prestigne Anrija. Pogodio je još jednom  mrežu Vile i ušao u istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading