Savo: Ne obećavam ništa; Vučelić: Postoji spor između nas i Save!

Autor:

Sport

12.01.2020

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinju pripreme Partizana, a pred početak rada u Antaliji sa novinarima je razgovarao trener crno-belih Savo Milošević.

RepublikaFoto: fss.rs
Ima poverenja u svoj tim

- Iza nas je turbulentnih i teških šest meseci, ali smo pokazali da smo ozbiljan tim. Mislim da ekipa može više. Ekipa je tu ,90-95% od jesenas, to je nas najveći dobitak. Pametni ljudi su mi rekli da ne obećavam ništa, osim da dajemo maksimum. Pred nama su dve dobre nedelje u Turskoj - iskoristićemo ih kako treba.

Novinarima se obratio i predsednik kluba Milorad Vučelić.

– Mnogo je praznika u ovo vreme, ali ovo je najznačajniji praznik Partizana i za nas partizanovce je svečana. Nadam se da ste se odnmorili, otišli ste na zasluženi odmor posle marljivih igrara i dobrih rezultata. Partizan je u prošloj sezoni igrao najbolji fudbal, želim da to nastvite i u sledećoj godini – počeo je Milorad Vučelić.

Potom je govorio o sporu između stručnog štaba i Save Miloševića uz nadu da je legendarni napadač u pravu i da će ekipa sada biti 80 posto svojih mogućnosti.

– Potsoji spor između stručnog štaba i Save Miloševića da li ste vi ekipa za 60 ili 65 posto. Na vama je to da razrešite posle ovih priprema koje su najznačajnije. Želeo bih da Sava bude u pravu i da vaša igra bude na 80 posto. Naši ciljevi u Partizanu ostajuu isti. Borba na više frontova, sa željom da pobeđujemo. Drago mi je što na ovim pripremam imamo 10 do 15 igrača iz omladinske škole. Želim vam uspešne pripreme i dobre rezultat. Želim vam srećno prvenstvo – poručio je prvi čovek kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading