Ćavi je novi trener Barselone, čeka se samo promocija!

Autor:

Sport

12.01.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose španski mediji, Ćavi više nije potencijalno rešenje za novog trenera Barselone, već je saradnja dogovorena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vraća se u Kataloniju?

Legendarni kapiten Barselone je posle nekoliko decenija provedenih u klubu otišao je u Katar, gde je prvo igrao dve sezone, a onda počeo da se bavi trenerskim poslom.

- Ne mogu da vam kažem ništa konkretno, pričali smo o mnogim stvarima. Ne krijem da mi je san da treniram Barselonu, rekao sam to mnogo puta, ali... trenutno sam ovde trener i dajem sve od sebe. Bio sam fokusiran na polufinale, a sada mi je fokus na finale (Lige šampiona Azije) - rekao je Španac.

 Ćavi će u Barseloni dobiti ugovor na dve i po godine. U igračkoj karijeri odigrao je 767 utakmica za Barselonu, a dao je 85 golova.

Sa klubom je osvojio osam titula šampiona Španije, tri kupa Španije i šest Superkupova Španije. Najveći uspesi su dolazili u Evropi gde je uzeo četiri Lige šampiona, dva UEFA Superkupa i dva prvenstva sveta za klubove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading