(VIDEO) Imobile kaznio kardinalnu grešku Ospine: Deseta vezana pobeda za Lacio!

Autor:

Sport

11.01.2020

19:09 >> 19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija slavili su pred svojim navijačima na stadionu "Olimpiko" protiv ekipe Napolija sa 1:0 (0:0), te su tako upisali i desetu vezanu pobedu u Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kralj nebesko-plavog dela Rima.. Ćiro Imobile!

Sredinom prvog poluvremena smo videli odličan pokušaj Insinjea iz slobodnog udarca, poslao je loptu u desne rašlje protivničkog gola, ali je Strakoša sjajno intervenisao.

Nije bilo golova u prvom delu, otišlo se na odmor, da bi sredinom drugog poluvremena veliku šansu da donese prednost gostima imao Zjelinski, ali je Poljak pogodio stativu.

Nova šansa za goste u 76. minutu, ali je Strakoša uspeo da ukroti pokušaj Insinjea.


A onda, 82. minut, Ospina se poigravao sa loptom u nogama, Imobile mu je ukrao loptu, odmah je poslao ka golu, Di Lorenco je pokušao da je izbije sa gol linije, ali ju je samo zakucao u sopstvenu mrežu, 1:0 za "Nebeskoplave".

 

 

Samo par minuta kasnije je najbolji strelac Lacija imao još jednu izglednu priliku, izbio je sam pred Ospinu, ali se kolumbijski golman donekle iskupio za grešku iz 82. minuta, uspeo je da sačuva mrežu nakon pokušaja Imobilea.


Velika šansa za Napoli u nadoknadi, ali je Strakoša još jednom sjajno intervenisao, ovoga puta nakon pokušaja Insinjea sa ivice kaznenog prostora.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kostas Manolas nije uspeo da zaustavi Ćiru Imobilea

Na kraju deseta vezana pobeda Lacija u Seriji A, treći su na tabeli sa 42 boda, tri manje od vodećeg dvojca, dok je Napoli deveti sa 24 osvojena boda.

Sergej Milinković-Savić je proveo svih 90 minuta na terenu u pobedničkom sastavu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading