Srušio je Zvezdu u večitom derbiju, a sada je pojačao Radnički!

Autor:

Sport

10.01.2020

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Kojić, koji će ostati upamćen po pobedonosnom golu u 146. večitom derbiju pojačao je Radnički iz Niša, za koji je već nastupao, potvrdio je ovaj klub.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Čair

Nekadašnji omladinac Rada je bio član Radničkog pre tri godine, a jesenji deo sezone je proveo u kruševačkom Napretku.

- Na "Čairu" sam proveo jedan od najlepših perioda u mojoj karijeri i drago mi je što sam se vratio. Klub je u međuvremenu mnogo napredovao i sada je jedan od najjačih u Srbiji, a ja znam šta je naš zadatak. Smatram da u ligi možemo do trećeg ili četvrtog mesta, a i u Kupu Srbije imamo najviše moguće ciljeve. Drago mi je što ću sarađivati sa trenerom Kosanovićem, pred nama se teške i zahtevne pripreme i ja se nadam da ćemo već od 15. februara krenuti u pobednički cilj i ostvariti ono što je rukovodstvo kluba postavilo pred nas  - rekao je Kojić po povratku u Niš.

Radnički je u petak izvršio prozivku pred zimske pripreme, a pored Kojića, treneru Miloradu Kosanoviću na raspolaganju je još jedan novi igrač, Ognjen Bjeličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading