Ništa od fudbalera Rome na Marakani: Kolarov predložio pojačanje, Deki Stanković odbio iz samo jednog razloga!

Autor:

Sport

10.01.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Rome Mirko Antonući došao je u žižu javnosti kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde na preporuku njegovog saigrača i kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova, prenose italijanski mediji.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov i Dejan Stanković

Međutim, cela priča ostala je na pomenutoj preporuci Kolarova. Iz više razloga. Crvena zvezda u ovom trenutku ima višak igrača na krilnoj poziciji.

Otišao je Milan Jevtović u APOEL, ali Dejanu Stankoviću su seu petak na prozivci javili El Fardu Ben, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, kao i mladi Željko Gavrić koji bi trebalo da  bude isforsiran na proleće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan i Mirko Antonući(desno)

Dakle, Zvezda u ovom trenutku nema potrebu da dovede igrača Antonućijevog profila.

To je prva i velika prepreka potencijalnom transferu. Druga je vezana za Romu i samog igrača, pošto Rimljani momke iz svoje škole vole da šalju u nešto slabije timove u Italiji. Uostalom Antonući je prošlu sezonu proveo na kaljenju u Peskari za koju je odigrao 18 mečeva i upisao jednu asistenciju.

Krilni fudbaler, koji po potrebi može da igra i špica, ove godine dobijao je šansu na kašicu od Paola Fonseke. Odigrao je 81 minut u Seriji A, i još 26 u utakmicama Liga Evrope. Jasno je da se u dogledno vreme neće izboriti za ozbiljan  status i da je pozajmica jedino rešenje.

Pored Crvene zvezde italijanski mediji su pisali da su za Antonućija zainteresovani Majorka, Vitorija Gimaraeš i nekoliko klubova iz Serije B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading