Legenda kraljevskog kluba otvoreno: Jović je igrač za Real Madrid, nije lako igrati pored Benzeme!

Autor:

Sport

09.01.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle šefa struke Zinedina Zidana u zaštitu srpskog napadača Luke Jovića stao je i iskusni nemački vezista Toni Kros.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović protiv Valensije - 83 minuta i jedna asistencija

Nemac je bio u prvom planu nakon prvog polufinala Superkupa Španije, zbog lukavog pogotka protiv Valensije, posle čega je upitan i za sve češće komentare o tome da Jović još uvek nema potreban nivo da igra u Real Madridu.

- Ne možete reći da je Real Madrid preveliki klub za Jovića. Jasno je da je Benzema naš broj jedan. U priliog tome idu golovi i njegov učinak. Nije lako igrati utakmicu na svake tri do četiri nedelje i biti rezerva. Mislim da Jović ima potrebne kvalitete da ostane u Madridu - rekao je Kros.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije imao sreće Luka Jović da bude strelac protiv Valensije

Odlični vezista se potom osvrnuo na svoj pogodak.

- Bilo je spontano. Došao sam do korner zastavice i video golmana Valensije da razgovara sa svojom odbranom. Kada sam spustio loptu video sam da i dalje pričaju. Tada naravno morate da donesete brzu odluku. Udarac je bio dobar. Takve stvari ne morate da trenirate. Jednostavno ciljate drugu metu, umesto glave. Nije to  bio najteži udarac. Probao sam to i ranije u Ligi šampiona protiv Real Madrida, skoro da je uspelo, ali je Navas uspeo da dođe do lopte u poslednjem trenutku - istakao je iskusni Nemac.

Real će u finalu Superkupa u nedelju u Džedi igrati protiv pobednika večerašnjeg polufinala između Barselone i Atletiko Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading