Milojević: Dobro će nam doći odmor posle Napretka

Autor:

Sport

30.09.2017

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je dosadašnjim rezultatima u sezoni i poručio da sve zasluge za njih pripisao je svojim fudbalerima.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Umor dolazi po svoje: Fudbaleri Crvene zvezde

On je, pred utakmicu sa Napretkom u Kruševcu u 12. kolu Superlige, kazao da postoji određeni problemi sa umorom i povredama posle iscrpljujuće pobede u Kelnu (1:0) u Ligi Evrope.

- Gostujemo ekipi koja je u vrhu našeg fudbala, igrački i organizaciono. Mislim da će biti prava fudbalska atmosfera, a mi želimo da vidimo stanje u našem timu. Bez obzira na sve, spremni smo da odigramo dobru utakmicu - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Prema njegovim rečima, osećaju se posledice napornog ritma utakmica sa dva meča u nedelji.

- Imamo dosta igrača kojima treba duža pauza, jako mi je bitno njihovo zdravlje. Puno utakmica je ispred nas, pakleni ritam i u dogovoru sa igračima donećemo odluku. Neki od njih mogu da igraju i preko praga bola, a neki ne - naveo je on.

Milojević je izneo podatak da su njegovi fudbaleri pretrčali više kilometara od Kelnovih (116:114), kao i protiv Krasnodara.

- Veoma veliki intezitet je trčanja i logično je da imamo probleme oko tima. Pauza će nam dobro doći posle meča sa Napretkom - naveo je on.

Naglašava i da je zadovoljan radom i igrama svoje ekipe, ali nije želeo da ističe pojedince.

- Rezultati nam gode, potvrda su našeg rada, ali su još veća obaveza da budemo bolji. Moramo da podižemo lestvicu - kaže trener crveno-belih.

Milojević nije želeo da priča o mogućem produžetku ugovora, pošto mu sadašnji ističe na kraju sezone.

- Ne bih pričao o tome, u ovom trenutku možemo da pričamo samo o ekipi. Pohvale uvek idu na račun igrače, oni rade, a koliki moj uspeh je isti kao ostalih iz stručnog štaba. Fudbal je kolektivan sport, najbitnije mi je da vodim računa o njima - zaključio je Milojević.

Utakmica 12. kola između Napretka i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Kruševcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading