Evo šta koči Fejsin odlazak u Tursku!

Autor:

Sport

09.01.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sivas je zapeo, želi Ljubomira Fejsu, spreman je i potencijalni srpski reprezentativac da napusti Lisabon samo da bi igrao, međutim, da bi se posao realizovao neko će morati da načinu ustupak: ili da Turci pojačaju ponudu ili da igrač spusti zahteve.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubomir Fejsa

Prema informacijama sa lica mesta, Sivas nudi iskusnom vezisti 600.000 evra na ima godišnje plate, međutim, to ne zadovoljava njegove prohteve. Na Lužu ima tri puta veće primanja, oko 1.500.000 evra,  ali, svestan je pada u drugi plan kod Bruna Laža, kao i činjenice da Sivas nije baš izdašan, te ne može da računa na iste uslove. 

Fanatik je preneo da je čelnicima Sivasa predočio kako bi za platu od 1.000.000 evra prešao u redove lidera Superlige i pojačao vezni redu nameri da se osvoji titula.

S obzirom da Sivas vodi trku u Turskoj, odlazak u taj klub značio bi veće šanse da nastavi trofejni niz, međutim, zove ga i Istanbul Bašakšehir. Život na Bosforu je prihvatljiviji nego u Sivasu, pa se čeka konkretan potez Bašahšehira, koji takođe gaji nade da bi mogao do titule, jer trenutno zaostaje samo četiri boda za liderom.

Letos se pisalo da Fejsu žele Fenerbahče i Galatasaraj, međutim, on je ostao u Benfici i upisao samo pet utakmica u prvom delu sezone. Ugovor mu važi do leta 2021.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
160 utakmica i 2 gola u dresu Benfike

Osim Ljube Fejse, Sivas planira da angažuje još jednog Srbina. U pitanju je štoper Jagoš Vuković, koji je slobodan agent posle letošnjeg isteka ugovora sa Olimpijakosom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading