Uzdignute glave ide iz Partizana: Nisam izgubio nijedan derbi!

Autor:

Sport

09.01.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni golman je našao novi angažman i ide u Japan.

RepublikaFoto: Tanjug
Odlazi u Japan

Filip Kljajić je dobio nekoliko ponuda tokom zime, a odlučio se za Japan iz nekoliko razloga.

- Za golmana je najteže naći klub. Imao sam sreće tokom ovog prelaznog roka, bilo je mnogo interesovanja za mene. Posle konsultacija sa porodicom, izabrao sam opciju koja mi je najviše odgovarala, a presudio je odličan trening centar, stadion, uslovi za rad i naravno finansijski deo - rekao je Kljajić za klupski sajt.

Istakao je da su mu derbiji i titula osvojena sa Markom Nikolićem omiljeni delovi karijere u crno-belom.

- Teško je izaći na teren nezagrejan, ali kada si na klupi moraš biti spreman za tako nešto. Patizan je meni druga kuća, s obzirom na to koliko sam vremena proveo u klubu, tako da mi nikada ništa nije bilo teško. Pored derbi utakmica koje nisam nijednom izgubio, sigurno je da mi je najdraža dupla kruna osvojena sa Markom Nikolićem - rekao je on i pohvalio uslove u novom klubu.

- Pregled rade toliko studiozno, do najsitnijih detalja, da slobodno mogu reći da to još nisam video. Odradili su proveru svake moguće kosti na telu i zglobovima kako bi videli da nema nekih starijih povreda i slično - kazao je Kljajić i dodao da će pravu sliku steći tek kroz treninge.

Na kraju se zahvalio svim navijačima Partizana.

- Zahvalio bih se na beskrajnoj podršci koju sam uvek imao. Mnogo mi je žao što tamo neću imati takve navijače, kao što su oni. Možda su najstožija publika, ali su uvek tu kada je najpotrebnije - rekao je Kljajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading