Jović asistirao Modriću, Real zgromio Valensiju!

Autor:

Sport

08.01.2020

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Valensiju sa 3:1 u polufinalu Superkupa Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Reala

Real je bio u problemu pred meč zbog izostanka tri ključna igrača (Benzema, Bejl i Azar), ali mu to nije predstavljalo problem da dođe do ubedljivog trijumfa.

Pobednik je mogao da se nagovesti već posle prvih 45 minuta, pošto je "kraljevski klub" posle 39 minuta imao prednost od 2:0.

Strelac prvog gola, direktno iz kornera, bio je nemački vezista Toni Kros.

Akciju za 2:0 omogućio je Luka Jović, koji je sjajno uposlio Luku Modrića. Šut Hrvata iz izgledne pozicije je izblokiran, ali je na loptu naleteo Isko i smestio je u gol Đaumea Domeneha.

Za velikih 3:0 se pobrinula srpsko-hrvatska kombinacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje posle Modrićevog gola

U 65. minutu Jović je poslao lak pas ka Modriću, a on na fenomenalan način prevario defanzivca i golmana Valensije i oduševo navijače na tribinama.

Tu, ipak, nije bio kraj golovima. Valensija je uspela da dođe do utešnog pogotka u trećem minutu sudijske nadoknade. Jedan od igrača Reala je igrao rukom u kaznenom prostoru, gledao se VAR, a sudija je dosudio penal. Loptu je na belu tačku stavio Dani Pareho i bio neumoljiv.

U drugom polufinalu Superkupa sastaju se Barselona i Atletiko Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading