Još jedan odlazak iz Zvezde!

Autor:

Sport

08.01.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stvari stoje, neće Erik Jirka ni na proleće nositi dres Crvene zvezde. Brzonogi slovački fudbaler je jesen proveo u Radničkom iz Niša na pozajmici, ali su male šanse da na Čairu bude i u drugom delu sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i pomoćnici

Ima Jirka poziv iz domovine, da se vrati u Slovačku. On je karijeru pre Zvezde gradio u Spartaku iz Trnave, ali sada bi mogao da obuče dres DAC Strede. Ovaj klub je bacio oko na srpsko tržište, pa istovremeno traži i Jirku od crveno-belih i Dominika Dingu od crno-belih sa Topčiderskog brda.

Problem je što se Jirki ne vraća kući. Ako već ne može da igra u Zvezdi, želi da se oproba u nekoj drugoj zemlji, a na stolu ima ponudu iz Poljske.

Ta liga je svakako jača od Superlige Srbije, dosta i zanimljivija, pa bi Slovak da proba tamo da se nametne dobrim partijama za povratak na Marakanu, pošto Crvena zvezda ne želi da ga proda, već samo da ga pošalje na novu pozajmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Erik Jirka u dresu niškog Radnilčkog

Odigrao je Jirka 19 utakmica za Radnički ove sezone, četiri gola je postigao, za četiri je asistirao. U Zvezdu je došao pre godinu dana u transferu vrednom 750.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading