(FOTO) Mihajlovićev Božićni osmeh

Autor: Predrag Vuković

Sport

08.01.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najradosniji hrišćanski praznik Božić obeležili su i brojni sportisti, kako bivši tako i sadašnji. Svakako najzanimljivija fotografija nam stiže iz Bolonje, gde je trener godine za 2019. godinu u izboru FS Srbije ili, kako su ga Italijani nazvali, Trener Hrabrost, Siniša Mihajlović (50) slavi Božić u društvu supruge Arijane i porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Sudeći prema fotografiji, nasmejani Miha deluje dobro, optimizam ga ne napušta i želimo mu da tako i nastavi jer je mnogo puta dokazao, ne samo otkako ga je napala leukemija, da je veliki borac.

- Hristos se rodi - napisala je na Instagramu Arijana Mihajlović (46), Sinišina supruga, i to na srpskom.

Mihina Bolonja je, inače, na Badnje veče izvukla bod protiv Fjorentine golom Orsolinijia u 94. minutu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? Hristos se Rodi ???#nataleortodosso #

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 6. Јан 2020. у 10:59 PST

 

Javio se Nole iz daleke Australije. Iako je tamo letnja vrelina, naš najbolji teniser je okačio čestitku na kojoj je pisalo:

- Sreća u kući, radost u duši, ljubav u srcu. Mir Božji, Hristos se rodi!

Foto: instagram.com/djokernole/

U porodičnom ambijentu Božić je proslavio i reprezentativni golman Predrag Rajković (24) u društvu supruge Ane i sina. Oni su se fotografisali pored novogodišnje jelke.

Čestitke svim vernicima pravoslavne veroispovesti stigle su i iz Sjedinjenih Američkih Država. Bogdan Bogdanović (24), košarkaš Sakramenta, takođe je na Instagramu okačio fotografiju Hrama Svetog Save, na kojoj je ispisana božićna čestitka.

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić (26) takođe je obeležio sveti dan tako što je na društvenoj mreži postavio fotografiju na kojoj sa sekirom stoji pored badnjaka u društvu nepoznatog dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading