Šakota otkrio šta se događa sa Đenkom!

Autor:

Sport

06.01.2020

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Krke u "Pioniru" (101:77) a na ovom susretu nije bilo Čarlsa Dženkinsa. Trener Zvezde Dragan Šakota osvrnuo se na izostanak Amerikanca.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota i Lorenco Braun

Dženkins je otputovao u SAD.

- Imam informaciju koju imam, da se radi o privatnom porodičnom problemu i dalje ne ulazim u to. Ako je klub dozvolio da ode, nemam šta da dodam. Videćemo brzo sve detalje - rekao je Šakota.

On je pohvalio reakciju tima u drugom poluvremenu.

- Videli ste šta se desilo juče i danas. Sedam evroligaških ekipa je izgubilo. Tri su dobile u zadnjem trenutku, zadnjim šutem. To je deset, a ostali su danas igrali utakmice. Samo je Bajern dobio na strani lako mislim. Dakle, svi su u problemu kad igraju nacionalna prvenstva. Danas smo pokazali potrebnu energiju i razliku u klasi.

Na pitanje o statusu igrača koji nisu bili na terenu Šakota je ostao "zakopčan".

- Danas su bili povređeni svi osim ovih 12 na terenu. Mi imamo toliko igrača da možemo da napravimo žreb, pa ko izađe - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading