Anćeloti morao da prekrši svoje pravilo zbog poraza od Liverpula

Autor:

Sport

06.01.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Evertona Karlo AnĆeloti rekao je da je prekršio svojE uobičajenO pravilo da ne razgovara s igračima posle utakmice i da će svi zajedno morati da nađu rešenje kako bi popravili svoju igru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

- Nisam navikao da razgovaram s igračima posle utakmice, ali sam to uradio. Razgovaraćemo svi zajedno i probati da nađemo rešenje kako bismo popravili svoju igru u nastavku - rekao je Anćeloti, prenosi Skaj sport.


Everton je u nedelju poražen od Liverpula s 1:0 u FA kupu. Iako je Jirgen Klop izveo nešto drugačiji sastav, izabranici Anćelotija i dalje ne znaju za pobedu na stadionu Liverpula.

Italijanski stručnjak ocenio je da igra njegove ekipe nije bila dovoljno dobra.


- Postava Liverpula nije uticala na našu ideju, znali smo da će oni čuvati sveže igrače. Izgubili smo jer nismo uspeli da zadržimo visok intenzitet igre u drugom poluvremenu. Ostali smo bez energije i samopouzdanja - kazao je Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading