Ljubimac navijača Betisa tragičar: Hoakin promašio penal za pobedu, podela bodova u Vitoriji!

Autor:

Sport

05.01.2020

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako u nekoga navijači Betisa imaju poverenje, onda je to legendarni Hoakin. Ipak, mora i on nekada da razočara. To se dogodilo u nedelju u Vitoriji, gde je iskusni vezisista promašio jedanasterac u finišu prvog poluvremena i otežao posao svom timu na utakmici sa Alavesom - 1:1 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Betisa

Domaćin je pogodak postigao iz jedinog udarca u okvir gola. Bila je to prva odlično organizovana akcija Alavesa u 14. minutu. Lukaz Perez u pravom trenutku pronašao Aleiša Vidala na desnoj strani, koji je potom precizno gađao i postigao prvenac u ovoj sezoni.

Betis je napadao, ali i pored toga nije imao previše opasnih prilika. Jedan vrlo opasan, koji je kreirao Nabil Fekir rezultirao je najstrožom kaznom. Hoakin je preuzeo odgovornost, ali je potom nonšalantno šutirao, što je Pačeko iskoristio i odbranio.

Ipak, gosti su izjednačili u idealnom trenutku, posle samo deset minuta igre u drugom poluvremenu. Fekir je sjajno centrirao sa leve strane, a najviši u skoku bio je Emerson, kojo je snažnim udarcem glavom pogodio nebranjeni deo mreže.

Betis je želeo pobedu, zbog čega je malo zaboravio na defanzivu. Perez je to iskoristio u 77. minutu i pobegao štoperima gostujućeg tima, pa ga Fedal oborio i zaradio isključenje. Ipak, do kraja meča nije viđeno previše izglednih prilika pred oba kola, pa je ostalo najpravednijih 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading