(VIDEO) Forma je prolazna, klasa je večna: Kazorla uz potvrdu VAR-a doneo preokret Viljarealu u Baskiji!

Autor:

Sport

05.01.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz malo sreće i dobre VAR odluke Viljareal je preokrenuo i dobio Real Sosijedad 2:1 na stadionu Anoeta u San Sebastijanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majstor!

Domaćin je imao veću inicijativu tokom prvog dela igre, Vilian Žoze dovodi Sosijedad u vođstvo na asistenciju Portua, igrao se 22. minut.

U nastavku je svoj šut oprobao i Odegard, ali je Norvežanin zamalo bio neprecizan.

Drugo poluvreme počinje dosta boljom igrom gostiju, Čukvueze je bio prava napast za domaće. Napadač Viljareala pada u kaznenom prostoru Sosijedada u 57. minutu, igra se nastavila da bi sudiji Sančezu VAR pomoćnici sugerisali da se radi o penalu.


Trigeros minut kasnije sigurnim udarcem izjednačuje na 1:1. Mogao je to biti preokret u dva minuta, ali je gol Čukvuezea minut i po kasnije poništen zbog ofsajda.
Gosti stižu prvi put do vođstva, Santi Kazorla odlično kruniše jedan dugi napad Viljareala. Sudija Sančez u prvom mahu poništava gol, ali VAR spašava goste i donosi im potvrdu da je Španac bio na ivici ofsajd linije, tako da gol stoji.

Viljareal je vodio 2:1 od 74. minuta što je ostao rezultat do kraja meča. "Žuta podmornica" upisuje treću pobedu zaredom u prvenstvu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading