Kinez šokirao Barsu, najgori tim lige uzeo bod šampionu!

Autor:

Sport

04.01.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Espanjola odigrali su nerešeno sa Barselonom i tako priredili veliko iznenađenje u 19. kolu Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vu Lei junak Espanjola

Espanjol je u poslednjem meču odigranom u subotu u okviru 19. kola Primere dočekao Barselonu i u samom finišu meča uspeo da dođe do boda i velikog iznenađenja.

Espanjol je bio bolji tim u prvom poluvremenu, nije izgledao kao ubedljivo najlošija ekipa šampionata i uspeo je da povede u 23. minutu golom Davida Lopeza.

Luis Suarez je bio čovek preokreta u drugom poluvremenu.

Prvo je u 50. minutu, na asistenciju Đordija Albe postigao gol za izjednačenje, da bi samo devet minuta kasnije asistirao Arturu Vidalu za preokret i 2:1.

Barselona je od 75. minuta igrala sa igračem manje jer je Frenki de Jong dobio drugi žuti karton u razmaku od samo devet minuta.

Espanjol je bio hrabar sve vreme na čemu očigledno insistira novi trener Abelardo kome je ovo prvi zvanični meč od preuzimanja tima, a to mu se isplatilo u finišu kada je Vu Lei odlično pogodio za izjednačenje i bod koji će njegovom timu sigurno mnogo značiti na psihološkom planu iako ga neće pomeriti sa poslednjeg mesta na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading