Još jedan Srbin u Premijer ligi?

Autor:

Sport

04.01.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Hetafea Nemanja Maksimović nalazi se na meti novog menadžera Vest Hema Dejvida Mojesa, prenosi Marka.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Ugledni madridski list piše da je reprezentativac Srbije impresionirao prošle sezone u dresu Hetafea, u koji je stigao 2018. iz Valensije za četiri i po miliona evra. Maksimović je odigrao važnu ulogu na sredini terena, upisao 36 mečeva u La Ligi, a Hetafe je van svih prognoza osvojio peto mesto i obezbedio učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

Momak rodom iz Banje Koviljače je i ove sezone standardan pošto je letos bio na meti brjonih klubova iz Evrope, ali je Hetafe sve ponude odbio.

"Marka" piše da nekadašnji omladinac Crvene zvezde može da pojača vezni red Vest Hema već narednih dana, jer se očekuje da će novi-stari menadžer "Čekićara" Dejvid Mojs dobiti dodatna sredstva kako bi ojačao igrački kadar u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Reprezentativcu Srbije je u međuvremenu znatno porasla cena u odnosu na onu koju je Hetafe platio Valensiji pre 18 meseci. Isti list piše da srpski vezista košta oko 15 miliona evra, ali da će trener Hose Bordalas sve učiniti da ga zadrži u svom timu.

Nemanja Maksimović u profesionalnoj karijeri igrao je za Domžale, Astanu, Valensiju i Hetafe. Kao član omladinske selekcije Jugoslavije bio je prvak Evrope (2013) i sveta (2015). Za A reprezentaciju Srbije igrao je 19 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading