Fudbalska legenda o velikom Mihajloviću: Moja karijera je počela i završila se sa njim!

Autor:

Sport

04.01.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron ispričao je za italijanske medije kako ga je Siniša Mihajlović naučio da izvodi slobodne udarce.

RepublikaFoto: printscreen/Arena sport
Siniša Mihajlović

Huan Sebastijan Veron prisetio se kako ga je, tada mladi Hoakin Korea u Laciju zamolio da ga nauči da izvodi slobodne udarce. Veron je tada bio pred krajem karijere i naučio ga je ono što je i sam naučio od nekog drugog.

- Kada je bio dete, zaustavio me na terenu i zamolio me da mu objasnim kako izvodim slobodnjake. Pokazao sam mu kako da postavi telo i stopalo. To je Siniša učinio za mene- ispričao je Veron koji je dodao da je njegova karijera u Italiji "počela i završila se sa Sinišom Mihajlovićem".

- Trenirao sam sa njim kada sam tek stigao u Italiju. Prvog dana sam ga video kako postavlja siluete na sedam metara. Rekao sam mu da ja ne mogu to kao on, a on je uvek postizao golove. Kako je on napredovao, napredovao sam i ja uz njega- rekao je Argentinac.

Veron i Mihajlović zajedno su igrali u Sampdoriji, Laciju i Interu, a Veron kaže da su i dalje u kontaktu i da mu je poslao poruku kada je objavio da je bolestan:

- Poslao sam mu poruku na dan njegove konferencije za medije. Već sam znao šta je njegov odgovor i pre nego što sam pročitao. Rekao je "Hvala, volim te. Ionako ću pobediti". On je moj brat- rekao je Veron.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading