Iznenađenje na krovu: Voždovac sporazumno raskinuo saradnju sa Devićem i Mihajlovim

Autor:

Sport

03.01.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Mihajlov i Marko Dević u petak su sporazumno raskinuli saradnju sa FK Voždovac. Iskusni igrači biće slobodni u pronalasku sredine u kojoj će nastaviti svoje, već bogate, fudbalske karijere. Oba fudbalera su u fudbalsku orbitu lansirani baš iz Voždovca.

RepublikaFoto: FK Voždovac/Dušan Sandić
Miloš Mihajlov, Marko Dević i Nemanja Nikolić

Mihajlov je prvi put dres "Zmajeva" obukao pre više od 20 godina, 1999. godine kao omladinac, da bi nakon toga bio član generacije koja je u sezoni 2005/2006 ostvarila najveći uspeh kluba osvojivši 3. mesto u Superligi Srbije.

Sjajne igre u dresu Voždovca preporučile su ga Partizanu, da bi karijeru gradio i u Turskoj, Norveškoj, Kini i Kazahstanu.

Miloš Mihajlov je dres "Zmajeva" nosio na preko 250 mečeva, od čega u velikom broju utakmica sa kapitenskom trakom na ruci.

Dević je iz Voždovca započeo svoju „ukrajinsku bajku“ koju je ukrasio nastupima za reprezentaciju te zemlje, igravši u tandemu sa legendarnim Andrejem Ševčenkom, u međuvremenu postao i prvi igrač koji je postigao het-trik u dresu Ukrajine, dok se u Metalistu iz Harkova smatra za jednog od najboljeg igrača u istoriji kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Koković i Marko Dević

Iskusni napadač je u jesenjem delu prvenstva pokazao klasu, i to više puta, kada je svojim iskustvom i „golgeterskim njuhom“ doneo važne bodove "Zmajevima" golovima u zaostavnom vremenu, u utakmicama protiv Inđije, Radničkog iz Niša i Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading