Liverpul nastavlja da grabi ka tituli!

Autor:

Sport

02.01.2020

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula su u poslednjem meču 21. kola Premijer lige na "Enfildu" pobedili Šefild junajted rezultatom 2:0 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Bila je to još jedna dovoljno ubedljiva partija "crvenih" koji tako nastavljaju nestvaran niz, ovo im je bila 19. pobeda u 20 mečeva u sezoni.

Od samog početka bilo je jasno da Salah i drugovi idu po novu pobedu i veoma malo im je trebalo da dođu do vodećeg pogotka na utakmici.

Igrao se četvrti minut kada je Mohamed Salah posle centaršuta Endija Robertsona sa leve strane uspeo loptu da proturi kroz noge golmana Šefild junajteda i zatrese mrežu.

Imali su igrači Liverpula još prilika za gol, pre svih Salah koji je bio u izglednim situacijama u 12. i 30. minutu, ali nije uspeo da poveća golgeterski konto.

Pripretio je i Šefild u par navrata, najbolju priliku imao je u osmom minutu Dejvid Mekgoldrik, ali je Alison odlično intervenisao.

U drugom delu Roberto Firmino u 57. i Mohamed Salah u 61. minutu propustili su nove prilike, da bi u 64. minutu sve bilo rešeno.

Dupli pas Salaha i Sadia Manea urodio je plodom, reprezentativac Senegala je iz drugog pokušaja uspeo da zatrese mrežu "oštrica" za konačnih 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading