(FOTO/VIDEO) IBRAMANIJA zavladala Milanom!

Autor:

Sport

03.01.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina navijači sedmostrukog prvaka Evrope Milana nemaju mnogo razloga za slavlje. Zbog toga povratak Zlatana Ibrahimovića (38) na San Siro doživljavaju kao biblijski momenat, trenutak koji bi mogao da pokrene posrnulog giganta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

O tome svedoči i spektakularan doček za Šveđanina na milanskom aerodromu Linate. Ibra je iz Stokholma doputovao privatnim avionom. Dočekalo ga je stotinak navijača u potpunoj ekstazi. Skakali su po automobilu kojim se vremešni napadač odvezao do San Sira, gde je prošao lekarske preglede i potpisao ugovor do kraja sezone. Usput je pristalicama roso-nera poručio:

- Sećam se kad sam bio na istom ovom mestu pre mnogo godina, ali najvažnije je da sam ponovo tu. Veoma sam srećan. Uvek sam govorio da je San Siro moj dom i sad sam se konačno vratio. Čekajte me na San Siru, opet će da poskakuje.

Za šestomesečni ugovor Ibrahimović će inkasirati 3.500.000 evra, a saradnja će biti produžena na još godinu dana ukoliko odigra određen broj mečeva i postigne zacrtani broj golova. Zlatan je u prvom mandatu u Milanu nastupao od 2010. do 2012. i na 61 meču u Seriji A postigao je čak 42 gola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading