Košmarna nedelja za Nemce: ZVEZDA GURNULE BUNDESLIGAŠE U DUBLJI AMBIS

Sport

29.09.2017

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada strah i trepet, a danas topovsko meso. Nemački klubovi doživeli su ove nedelje totalni krah na evropskoj sceni, a pobeda Crvene zvezde nad Kelnom samo je upotpunila tamnu sliku bundesligaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ni Jojićev Keln nije uspeo da sačuva čast Nemaca u Evropi

Prvo su u utorak u Ligi šampiona poraze doživeli Borusija Dortmund pred svojim fanovima od Reala (1:3), kao i vicešampion Lajpcig koji nije imao šanse u Istanbulu protiv Bešiktaša (0:2).

Kada je došla sreda svi su očekivali da utisak popravi Bajern, ali je najbolji klub Nemačke doživeo i najveću blamažu, pošto ih je PSŽ ispratio kući sa tri gola u mreži, ali i potpisanim otkazom za glavnog trenera Klaudija Anćelotija.

Pošto su u Ligi šampiona upisali "krompiriće", Nemci su položili nade u drugo po redu evropsko takmičenje - Ligu Evrope. Međutim, silazna putanja postala je još strmija nakon poraza Hofenhajma od Ludogoreca, kao i Šalkeovim gubitkom bodova kod švedskog Estersunda.

Za kraj dolazi Keln koji nije izbegao sudbinu ostalih nemačkih klubova ove nedelje. "Jarčevi" su kapitulirali pred Crvenom zvezdom, iako su čak tri puta u toku meča pogađali stativu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading