Zidan precrtao trojicu u Madridu!

Autor:

Sport

02.01.2020

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala, Zinedin Zidan najavio je već da neće biti januarskih dolazaka, ali zato hoće odlazaka. Prema pisanju španskih medija, tri imena će uskoro napustiti "Santjago Bernabeu", a radi se o ofanzivcima Marijanu Dijazu i Brahimu Dijazu, kao i štoper Hesusu Valjehu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Valjeho se već nalazi na pozajmici u redovima Vulverhemptona, ali mu premijerligaši ne daju osetniju minutažu što bi moglo doneti novu selidbu i to u Bundesligu. Ajntraht Frankfurt se spominje kao zainteresovana strana, videćemo da li srpska "kolonija" dobija pridošlicu iz Jovićevog kluba.

Brahim Dijaz bi posle velikog transfera mogao da napusti Madrid posle samo godinu dana. Bivši akademac Mančester sitija retko dobija priliku, mada bi zbog njegove mladosti pozajmica bila logičnije rešenje.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brahim Dijaz

Sa druge strane Marijano Dijaz je doveden kao igrač koji bi pomogao u nadoknadi golova Kristijana Ronalda, ali plan nije uspeo zbog čestih povreda ofanzivca. Po pisanju AS-a njegov bivši klub Lion bi želeo da ga ponovo vidi u svojim redovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading