Klop doveo pojačanje, pa poručio: On je lud!

Autor:

Sport

01.01.2020

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop otkrio je kako je izgledao njegov prvi razgovor sa novim pojačanjem "Redsa" Takumijem Minaminom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Takumi Minamino i Erlong Haland

Japanac je stigao iz Salcburga za 8.5 miliona evra i predstavlja prvu pridošlicu na Enfild u januarskom prelaznom roku.

- Kad je došao rekao sam mu: Stvarno smo doveli Takumija Minamina iz Salcburga, momka koji je protiv nas igrao kao lud, a i zaista je lud. Samo sam mu rekao da to što je radio protiv nas ponovi i sve će biti u redu. Ne mora da radi ništa novo, samo da igra kao dok je bio u Austriji. Neka bude svoj, a vremenom ćemo menjati šta bude trebalo da se menja. Jedva čekam da saradnja počne- otkriva Klop.

Ofanzivni vezista će imati težak zadatak da se izbori za mesto u timu pored Mohameda Salaha i Sadija Manea.

- Bilo bi lepo ako bismo mu dali malo vremena da se prilagodi. Imamo neke od najboljih igrača na planeti, međutim, nismo doveli Minamina da nam u ofanzivi bude peta, šesta, sedma ili osma opcija. Može da pokrije različite pozicije- ističe Nemac i dodaje:

- Ne znam gde će početi da igra, a to i ne moram da znam u ovom trenutku. Radićemo na tome. Još manje ćemo ga opteretiti informacijama "moraš da radiš to i to". Tek učimo jedni o drugima i želimo da na najpriprodniji mogući način iskoristi potencijal koji poseduje. Daćemo mu koliko god vremena mu je potrebno- rekao je Klop.

Priliku da debituje u crvenom dresu, 24-godišnji Minamino imaće već u četvrtak protiv Šefild Junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading