Otpisao Zvezdu: TRENER BATE BORISOVA SMATRA KELN ZA GLAVNOG KONKURENTA

Autor:

Sport

29.09.2017

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener BATE Borisova Aleksandar Jermakovič izjavio je nakon poraza njegovog tima od Arsenala da očekuje da odlučujući mečevi za prolaz budu oni protiv Kelna.

RepublikaFoto: youtube.com/Football Plus
Jermakovič: Mečevi sa Kelnom će odlučiti o drugom mestu u grupi

Na konferenciji za medije posle poraza na domaćem terenu od Arsenala (2:4) novinari su upitali Jermakoviča da prokomentariše rezultat susreta drugog meča grupe u kome je Zvezda slavila na gostovanju Kelnu 1:0.

Jermakovič je ponudio zanimljiv odgovor, koji bi trebalo da posluži kao jak motiv izabranicima Vladana Milojevića za osvetu u Belorusiji.

- U klubu smo na početku takmičenja pretpostavili da će naše dve utakmice sa Kelnom biti odlučujuće (za drugo mesto u grupi). Sve će biti jasnije kad budemo igrali sa njima kod kuće i u gostima - rekao je Jermakovič, koji je očigledno već otpisao Zvezdu iz borbe za plasman u dalju fazu takmičenja, iako je trenutno druga sa četiri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading