Maksimovića ne zanimaju promene trenera: Napoli daje novi ugovor našem asu!

Autor:

Sport

01.01.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljivali su u Napulju veliku rekonstrukcija tima za zimu, a pogotovo za leto. Prve zvezde ekipe već dobijaju ponude, vagaju na koju stranu sveta da krenu. Međutim, među onima koji predstavlja budućnost ovog kluba u daljem projektu je i Nikola Maksimović.

Ostaje... Nikola Maksimović

Naprotiv, početak nove godine doneće, kako tvrdi Gazeta delo sport, novi ugovor za srpskog reprezentativca.

Bez obzira što je ove sezone odigrao tek 10 utakmica na svim frontovima za Napolitance, u klubu računaju Maksimovića kao na važnu kariku u odbrani, kao igrača kojeg vredi zadržati još koju godinu.

Srpskom fudbaleru važeći ugovor sa klubom sa Sao Paola ističe u junu 2021. godine, dakle ima još godinu i po dana pred sobom, međutim, gazda Napolija Aurelio de Laurentis je rešio da se već u januaru potpiše novi. 

Kako piše Gazeta, razgovori čelnika Napolitanaca i Maksimovićevog agenta Nikole Popovića su odmakli, ostale su još samo da se dogovore sitnice koje ne mogu da pokvare ceo posao.

Nikola će potpisati novi ugovor, koji će važiti do juna 2024. godine, a zarađivaće 1.500.000 evra po godini.

Očigledno da na status srpskog reprezentativca ne utiču ni promene trenera, bio je tu i kada je bio Karlo Anćeloti, a ostaće i sada kada je kormilo tima preuzeo Đenaro Gatuzo. 

Maksimović je u Napoli došao u leto 2016. godine, a jedno vreme je proveo u Spartaku iz Moskve na pozajmici.

Užičanin je do sada odigrao 49 utakmica u svim takmičenjima za klub podno Vezuva i postigao je dva gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading